onsdag 10 oktober 2018

Ny bok ute snart!

Nu är det äntligen möjligt att förhandsbeställa boken och se hur du kan få MER kunskap och oavsett om du är vän eller anhörig eller känner till en överviktsopererad människa så kan boken STYMPAD göra skillnad i en opereras liv. Din kunskap hjälper! Tack Anna Hallén Buitenhuis för ditt viktiga förord till boken och tack Petra Sundqvist för ovärderligt support!
Vi, Camilla Näslund och Maria Jallow ber ödmjukt om hjälp att sprida budskapet vidare genom att dela och/eller tagga den eller de du tror är intresserade av mer kunskap i ämnet. Vi gör vad vi kan för att hjälpa andra sjuka och skadade och ber aldrig om något i gengäld men nu skulle vi verkligen genuint och ärligt behöva din hjälp! Förhandsbeställ och läs den oavsett om du är för eller emot så kan boken förbättra varje opererades liv! Vi bjuder på en hel del extra så häng med nu!


Det här blir personligen väldigt viktigt för både mig och Camilla att ni visar ert stöd för det grymma jobb som ligger bakom boken. Det gör ni genom att dela, förhandsbeställa, sprida och hjälpa oss att nå ut! 

FÖRHANDSBESTÄLLNING  <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<