måndag 20 februari 2012

Visst är du sjuk? Jooo, lite sjuk är du allt!

Jag har reagerat förut och gör det igen på att t ex Apoteket gör reklam för läkemedel som säljs på denna inrättning och nog har det ökat med denna form av reklam sedan Alliansen sålde ut det statliga?
Tänk efter lite?
Hur ofta såg du reklam om analklåda, underlivssvamp eller nagelsvamp förut?
Visst, jag tänker att det är klart att de vill sälja sina grejer men seriöst...?
Vad håller Läkemedelsindustrin på med egentligen för det är inte själva Apoteket som vill att vi ska köpa alla piller som finns, det är ju tillverkarna bakom - Läkemdedelsindustrin.
Hört talas om Disease mongering förut? Inte jag heller. Inte förrän jag såg det här klippet:


Det går helt enkelt ut på att marknadsföra nya läkemedel genom att "övertala" människor att de har sjukdomar som antingen inte finns eller i grund och botten är naturliga tillstånd med tyngdpunkt på psykiska funktionsstörningar. Att inse att Bipolära tillstånd har ökat med 4000% de senaste åren säger ju en del ...och skaparna av Läkemedlet Zoloft är riktigt nöjda! De har ju lyckats öka sin försäljning med tusentals dollar...
I MINUTEN! Visst känner du dig lite nere nu? 
Inte?
Jo, men lite TRÖTT är du väl? 
Åh, inte? 
Sur då? Du kanske håller på att få mens? 
Det är lugnt. Ta det här pillret så blir ALLT bra! 
Funkade det inte? Ah, men det finns ett annat piller som kanske funkar...
Ja, ni fattar! 
Snabbmat, snabbpiller...
OJ! 
Du nös!
Du håller på att få svininfluensa!
Ta en spruta! 
Det är ju sååå viktigt att du inte dör!
Fast om man läser vidare så finns det ingen studie som stödjer att dessa vaccinationskampanjer har någon effekt:

Det var precis lika många som dog av influensa som vanligt men  en positiv siffra finns!
De unga människor som fick sina liv förstörda av Narkolepsi och jodå, det finns mediciner för det också men de botar inte...


Tänk efter nu...har du inte fått förslag om att ta läkemedel och tackat nej? Jag har gjort det många gånger och ibland har jag sagt ja och börjat äta dem för att efter några dagar sluta, för de hade ingen effekt.
För några år sedan hade jag så ont i mina armar och handlederna att jag inte kunde hålla i saker och fick ett läkemedel utskrivet mot Ledgångsreumatism, helt utan utredning. Efter fem dagar var jag självmordsbenägen och kastade pillren rätt i soporna. Det tog mindre än en halv dag så mådde jag bättre igen. Vad hade hänt om jag fortsatt äta de där pillren och gått tillbaka till läkaren och berättat hur deprimerad jag kände mig? 
Anar att jag hade fått något antidepressivt  läkemedel...

Jag är GLAD att jag är så enveten och tror så starkt på min egen inre röst för jag har tackat nej till många läkemedel och trotsat hårdföra marknadsföringskampanjer.  
Jag tror inte på att det finns någon snabbkur för något! 
Vare sig för viktnedgång eller ett lyckligt sinne...du måste GÖRA det själv! 

Vi har blivit offer för en enda sak: Pengahunger! 
Det är ingen nyhet att vi är beredda på att gå över lik för att bli rika men hur många lik eller förstörda liv är det okej att trampa på innan vanligt folk reagerar??? 
Men det är väl "bra" om man är amerikan, då kan man åtminstone stämma företaget som förstört ens liv eller...sitt barns...

Glöm inte bara att berätta för ditt barn varför ni har så mycket pengar...