onsdag 29 februari 2012

Fluor är ett nervgift

Läser på www.kostradgivarna.se följande inlägg: Fluor, jag valde bort det och som den nyfikna person jag är och precis har börjat testa Oil-pulling (se föregående blogginlägg) och redan efter tre dagar ser skillnad på färgen på mina tänder, de är synbart vitare. Jag är själv lite förvånad, för jag tänkte att det kommer ju ta minst ett halvår..och jag har använt Sensodyns Whitening Tandkräm i några år...
Jag googlar och hittar följande artikel: Fluor är ett nervgift 
Jag citerar:
"Nobelpristagaren Dr Arvid Carlsson, som är Professor Eremitus vid Göteborgs Universitet som själv kritiserat fluor var en av dem som skrev under uppropet:
"Jag har sett många studier och den här från Harvard är lite svår att avvisa. Studien var lite för kvalificerad för att inte inge oro," säger professor Carlsson..

Professor Olov Lindahl avslöjade i sin sista bok "Recept på hälsa" många av våra medicinska bedrägerier inklusive fluoret. Han skrev bl.a:

"Tron på fluorets välsignelsebringande egenskaper är enligt min mening en av de större medicinska förvillelserna i vår tid."

Den danske tandläkaren Henrik Lichtenbergs forskning visar att fluor stör bildandet av kollagen och leder till förstörelse av vävnaderna i senor, skelett, muskler, hud, lungor, brosk, njurar och luftrör.

Han förklarar vidare att fluor förvirrar vårt immunsystem och får det att angripa kroppens egen vävnad vilket ökar risken för tumörväxt hos de med anlag för cancer och att fluor även hämmar bildandet av antikroppar i blodet och bildar fria radikaler samt hämmar det normala syreförbruket i kroppen. "

Det här är mycket OROANDE! Hur lyckas man manipulera hela jordens befolkning om att fluor som tydligen är lika giftigt som kvicksilver är bra för oss? Med tanke på att alla jag känner vet att kvicksilver är livsfarligt, vet ingen mer än forskare och kemister att fluor är lika farligt!
Det finns inte bara i tandvårdsprodukter, det finns i vårt dricksvatten, i vissa livsmedel också...vi får i oss fluor utan att vi ens medvetet väljer det!

Tänk på det nästa gång du tänker köpa t ex Ramlösa eller andra kolsyrade drycker, tuggummin, halstabletter, juicer mfl.
Jag tänker slänga min tandkräm och köpa en fluorfri, både till mig och mina barn!
Det finns flouofria tandkrämer att köpa tex Weleda har och Kingfisher och går att hitta i Hälsokostaffärer eller på nätet.
Jag kommer fortsätta med min oil-pulling för något i mig säger att det fungerar och är bra också.
Att få mina söner som i princip hatar att borsta tänderna att testa oil-pulling är nog däremot rent omöjligt. Ha ha!