tisdag 7 augusti 2012

Omklädda stolsitsar och lila accessfärger

Orkade inte vänta mer på att Bovärden skulle komma med de två träplattor som han lovade för att jag skulle kunna laga de spruckna stolsbottnarna. Köpte mer häftstift också eftersom den där häftpistolen inte heller har dykt upp, som han lovade.
Nu är det klart! Den lila accessfärgen finns där men i små doser. Kommer mer när plånboken tillåter.

Humöret är inte på topp idag då dagen började med att en kvinna från AF ringde och ville "hjälpa" mig med tips på att få min CV mer attraktiv, än den är nu...ingen har sett den på AF eller frågat efter det på hela det år jag varit utan jobb. Funderar på varför man inte kollar sådant redan i början av sin arbetslöshet? Hon ville också ha ett exempel på ett personligt brev som jag skrivit i samband med ett sökt arbete, så hon kan se om jag anpassat brevet till just det jobb jag sökt...
Jo, men visst måste det ju bero på min dåliga CV och mina taskiga personliga brev - kan ju INTE bero på något annat som t ex utbildningsbakgrund, ålder, kön och så vidare. 
Jag talade även om för henne att det har ingått i mina jobb att hjälpa mina deltagare att skriva CV, personliga brev, läsa jobbannonser och träna på intervjuer när hon tyckte att vi skulle även kolla hur en personlig intervju fungerar. Jag sa som det var: - Jag har varit på EN intervju på hela tiden och det jobbet fick jag ju. Att jobbet aldrig kom i gång beror på att det AF inte skickat några deltagare till projektet som jobbet gick ut på. Orkade inte ens nämna att jag t o m sökt jobb som arbetsförmedlare...
Frågade också om hon var min arbetsförmedlare men nej, det var hon inte. 
Undrar när MIN arbetsförmedlare ska ringa eller be om en träff? Har hittills aldrig träffat den som är min. 
Skickade inte bara min CV, personliga brev och ansökningsbrev till henne, utan även länkarna till den  här bloggen, min fotoportfolio och min engelska blogg. Hon kommer nog inte gilla vad jag skriver om AF men vad kan jag förlora - jag ligger redan på botten.